GLB_AltTag2

Vaste klanten inlog

Bestellijst

Totaal: €0,00
Offerte afronden

New Plaster Master

Log in om de prijzen te bekijken
Prijs aanvragen


Log in om de prijzen te bekijken
Prijs aanvragen

Kies uw kleur

Bekijk alle kleuren
Purfect - Majestic Blue
Purfect - Mystic Purple
Purfect - Vanilla Brilliance
Purfect - Vintage Blue
Stamskin Top - Ash (20150)
Stamskin Top - Beige (20130)
Stamskin Top - Biscuit (20156)
Stamskin Top - Brillantblau (07459)
Stamskin Top - Carminrot (07479)
Stamskin Top - Chocolat (20129)
Stamskin Top - Cotton (20162)
Stamskin Top - Flieder (07480)
Stamskin Top - Flint (07445)
Stamskin Top - Fog (20161)
Stamskin Top - Frülingsgrün (07485)
Stamskin Top - Indigoblau (10295)
Stamskin Top - Maisgelb (07477)
Stamskin Top - Marmorweiss (10120)
Stamskin Top - Mausgrau (07432)
Stamskin Top - Nachtblau (07436)
Stamskin Top - Narzissgelb (07476)
Stamskin Top - Orange (20127)
Stamskin Top - Perlweiss (07422)
Stamskin Top - Pimentbraun (07496)
Stamskin Top - Schwarz (00002)
Stamskin Top - Zinnoberrot (07478)

Kies uw optie(s)

Bekijk alle opties

DE NEW PLASTER MASTER

Compleet  vernieuwd en aangepast aan de eisen van deze tijd  Het uitgekiende ontwerp  met talrijke doordachte details maken dat bijna alle voorkomende behandelingen mogelijk zijn.  Door de nieuwe constructie is de totale lengte significant afgenomen en  is  er volop beenruimte .  Alle bedienings elementen zijn  zo gepositioneerd dat  deze gemakkelijk bereikbaar zijn maar toch  niet uitsteken.

Het bijzonder stevige frame is duurzaam geëpoxeerd en uitgevoerd met “heavy duty” scharnieren.   De tafel staat tijdens de behandeling  op de 4 fors bemeten poten wat de grootst mogelijke stabiliteit garandeert. Met één druk op de  wielbeugel van het centrale wielhefsysteem is de tafel verrijdbaar. Er is keuze uit kogelgelagerde zwenkwielen  met een diameter van 75 of 125 mm . De pootdoppen zijn individueel instelbaar en standaard voorzien van een anti-slip laag.

Afmetingen: Uitgerust met 75 mm zwenkwielen is de minimum hoogte 61 cm, indien er 125 mm  zwenkwielen gemonteerd zijn bedraagt deze 65 cm. De totale lengte met beendelen in verticale positie bedraagt slechts 165 cm incl. papegaai!  Met horizontale beendelen is dit 212 cm.  De breedte van de bekleding is 64 cm. Het rugsegment is separaat 30 cm elektrisch in hoogte verstelbaar.

De standaard papegaai is gemonteerd aan het bovenframe en beweegt mee als de tafel in hoogte versteld wordt.  De afstand tussen bovenframe en handgrepen blijft dus altijd constant. De diepte en breedte van de papegaai zijn  traploos in te stellen. Tevens  is  een  handige infuushaak aangebracht.De handgrepen zijn voorzien van een  functionele  oprolautomaat  en  eenvoudig te verwijderen door het veilige  éénknops  quick- lock systeem. Naar wens kan de papegaai worden uitgebreid met een papierrolhouder en/of houders voor elleboogkrukken .

De  motoren zijn uiterst betrouwbaar ( made in Germany ) en functioneren ook bij zwaardere patiënten probleemloos . De motoren voor de algemene hoog-laag functie en voor de rugsteun zijn van het zgn.  “High Speed “ type. Hierdoor is de tafel in een oogwenk in de gewenste positie te brengen. De 3- voudige  voetschakelaars  zijn  links en rechts  aan het frame bevestigd en steken niet uit.

De onder- en bovenbeen secties kunnen  mbv  gasveren over  een grote afstand  versteld worden. De robuuste  bedienings  handgrepen hiervoor zijn ergonomisch onder de tafel gemonteerd. Beide secties kunnen naar wens eenvoudig verlengd worden met handige insteek kussens. Door bijv. het bovenbeenkussen te verlengen creeërt u voldoende ruimte voor het gipsen met een afhangend been. De insteek kussens kunnen na gebruik worden opgehangen aan de papegaai.

De tafel beschikt  standaard aan weerszijden over RVS fixatie rails . De rugleuning is elektrisch in hoek verstelbaar tot ca. 85°  . Het ruim bemeten zitkussen is eenvoudig uitneembaar en  voorzien van  een comfortabele tempur  polyether  vulling. Er zijn diverse fraaie bekledingskleuren leverbaar. Een combinatie van verschillende kleuren behoort ook tot de mogelijkheden.

Er zijn verschillende railklemmen leverbaar. Alleen horizontaal verstelbaar of in lengte én in hoek. De verkrijgbare bovenarm- en kniesteunen zijn gemakkelijk te reinigen. Het optionele tractie apparaat is drie dimensionaal verstelbaar en werkt zeer nauwkeurig. De chinese vingers ( evt. met unster ) kunnen hier zeer eenvoudig worden aangehaakt.

De naar wens verkrijgbare nieuwe  model  baby- kinder bekkensteun van polycarbonaat is zeer gebruiksvriendelijk. Vanzelfsprekend zijn de traditionele bekkensteunen ook verkrijgbaar, simpel te monteren en over een grote afstand verstelbaar. De optionele spanband is eenvoudig aan te brengen. Aan de ene zijde is het ophangpunt in de papegaai geintregreerd, aan de andere zijde kan de spanner simpelweg  in de daartoe bestemde buis worden gestoken. Het spanapparaat is beveiligd tegen onverhoops afrollen middels een éénknops quick-lock systeem.

Alle opties zijn apart verkrijgbaar. Omdat deze minder frequent gebruikt worden volstaat vaak één set voor meerdere tafels.

Kortom: deze New Plaster Master is een  “must “ voor uw gipskamer !!!!!!!!!!